REKLAMA

Jadłospis

Jadłospis
Udostępnij:
Kuchnia to ważna gałąź kultury. W Polsce kulinaria wciąż zbyt rzadko traktowane są jednak poważnie – brakuje systemowej promocji polskiej kuchni, dyplomacja kulinarna nie jest priorytetem, a za powszechną edukację gastronomiczną odpowiadają dyskonty i programy TV. Nie brakuje jednak w Polsce ludzi, którzy chcą promować dobrą polską kuchnię. To z nimi o różnych obliczach i odcieniach polskiej gastronomii będzie rozmawiać Paulina Nawrocka. A pretekstem do rozmów będą polskie perełki czyli certyfikowane produkty tradycyjne: obwarzanek, fasola wrzawska czy pierekaczewnik.

PODCASTY AUDYCJI

REKLAMA

POZNAJ INNE AUDYCJE

DOSTĘP PREMIUM

Słuchaj wszystkich audycji Radia TOK FM kiedy chcesz i jak chcesz - na stronie internetowej i w aplikacji mobilnej!!

Dostęp Premium

SERWIS INFORMACYJNY

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA