REKLAMA

Cukier i mięso wrogiem odporności. Co i jak jeść, by być zdrowszym i lepiej się czuć?

Sezon na zdrowie
Data emisji:
2021-11-23 13:20
Audycja:
Prowadzący:
Czas trwania:
21:03 min.
Udostępnij:

Dr Paweł Grzesiowski w rozmowie z Ewą Podolską rozmawia o wpływie żywności na naszą odporność. Cukier, który w naszej kulturze kojarzy się z czymś miłym, z nagrodą, nie wpływa dobrze na nasze zdrowie. Tak samo mięso. Warto postawić na składniki roślinne w diecie. Dr Grzesiowski zdradza też, jaki napój nosi ze sobą i pije zamiast kawy czy herbaty.

PODCASTY AUDYCJI: SEZON NA ZDROWIE

Więcej podcastów tej audycji

REKLAMA

POPULARNE

REKLAMA

DOSTĘP PREMIUM

Podcasty TOK FM oraz radio TOK+Muzyka bez reklam - teraz 40% taniej w zimowej promocji!

KUP TERAZ

SERWIS INFORMACYJNY

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA