REKLAMA

"Trzeba zastanowić się, co trzeba robić, żeby produkcji żywnościowej było więcej"

EKG - Ekonomia, Kapitał, Gospodarka
Data emisji:
2022-05-26 09:20
Prowadzący:
Czas trwania:
24:38 min.
Udostępnij:

O wzroście cen żywności, kryzysie żywnościowym, jak oszczędzać i co zrobić, by nie zabrakło nam zapasów, monopolizacji gospodarki opowiadali Joanna Solska, Marta Petka -Zagajewska i Jakub Wojnarowski

PODCASTY AUDYCJI: EKG - EKONOMIA, KAPITAŁ, GOSPODARKA

Więcej podcastów tej audycji

REKLAMA

POPULARNE

REKLAMA

DOSTĘP PREMIUM

TOK FM Premium teraz 40% taniej. Wybierz pakiet z aplikacją mobilną - podcasty, audycje i radio bez reklam zawsze pod ręką.

KUP TERAZ

SERWIS INFORMACYJNY

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA