REKLAMA

Majestatyczna królowa jesiennej spiżarni – kapusta

Otwarta Kuchnia
Data emisji:
2023-11-20 19:20
Audycja:
Czas trwania:
09:45 min.
Udostępnij:

Kapusta to warzywo w polskiej kuchni mocno i stabilnie zakorzenione. Dobrze przechowywała się zimą i łatwo było ją ukisić dzięki czemu pomagała przetrwać naszym przodkom okresy jesiennych i zimowych chłodów. Rozwiń »
Różne wersje kapuśniaków je się jak Polska długa i szeroka, a warzywo inspiruje do kulinarnej kreatywności kolejne pokolenia. Zwiń «

PODCASTY AUDYCJI: OTWARTA KUCHNIA

Więcej podcastów tej audycji

REKLAMA

POSŁUCHAJ RÓWNIEŻ

REKLAMA

DOSTĘP PREMIUM

Black Weeks w TOK FM Premium to 60% zniżki na wszystkie pakiety. Podcasty i Radio TOK FM bez reklam w najniższej cenie w roku! Poznaj nowy pakiet "RAZEM" dla 3 osób.

KUP TERAZ

SERWIS INFORMACYJNY

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA