REKLAMA

„Śledząc drogę niby włoskiego pomidora, trafiłem na granicę chińsko-mongolską” (powtórka)

To co najlepsze w Radiu TOK FM
Data emisji:
2020-01-03 05:40
Prowadzący:
Czas trwania:
18:40 min.
Udostępnij:

Stefano Liberti prześledził łańcuch produkcji czterech produktów: tuńczyka w puszce, pomidorów, soi i wieprzowiny. „Myślenie jest aktem politycznym. Odkryłem, że nasze jedzenie pokonuje tysiące kilometrów. To, co się z nimi dzieje nie jest przezroczyste, jest bardzo polityczne I jest kontrolowane przez kilka grup wielkich producentów” – mówi Liberti w rozmowie z Zuzanną Piechowicz.

PODCASTY AUDYCJI: TO CO NAJLEPSZE W RADIU TOK FM

Więcej podcastów tej audycji

REKLAMA

POPULARNE

REKLAMA

DOSTĘP PREMIUM

Z Dostępem Premium TOK FM odsłuchasz każdy podcast - bez reklam. Słuchaj wygodniej w naszej aplikacji mobilnej z pakietem "Aplikacja i WWW"

KUP TERAZ

SERWIS INFORMACYJNY

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA